25 Jaar Maarn-Maarsbergen Natuurlijk

In mei 2008 bestaat onze vereniging 25 jaar en dat willen we vieren!

De lustrumcommissie is van start gegaan met de voorbereidingen, en de contouren zijn al zichtbaar: op zaterdagmiddag 17 mei worden alle leden uitgenodigd voor een gezellig samenzijn op en rond een prachtige locatie in de buurt. U krijgt dan eerst de mogelijkheid tot een wandeling onder deskundige leiding of enkele workshops op locatie. Daarna kunt u genieten van een heerlijke afternoon-tea.

De lustrumcommissie is samen met alle werkgroepen hard bezig om een lustrumuitgave van de Modderkoning te maken die begin mei verschijnt.

Activiteiten voor de jeugd

We vieren het lustrum op verschillende manieren. Voor de basisschooljeugd organiseren we op donderdag 15 mei in de bibliotheek vanaf 16.00 u een activiteit over vindsels in de natuur, en op zondag 18 mei een ontdekkingstocht (met kampvuur) op landgoed Maarsbergen. Alle kinderen van de basisscholen in Maarn en Maarsbergen krijgen kort vóór de meivakantie een flyer met een verder uitgewerkt programma voor de bijeenkomsten op 15 en 18 mei a.s. Door middel van deze flyer kunnen kinderen voor de bijeenkomsten worden aangemeld. Kinderen van onze leden hebben echter een streepje voor, want zij kunnen nu al worden aangemeld op basis van dit bericht in De Modderkoning. Het maximale aantal kinderen dat aan de ontdekkingstocht kan deelnemen is 80. Voor de bijeenkomst in de bibliotheek kunnen kinderen nu al bedenken welk vindsel uit de natuur (bijv. een braakbal, veertje, steen, takje) ze willen meenemen. De heer Zomer Bruijn zal aan de hand van de vindsels die de kinderen meenemen van alles over de natuur vertellen.

Voor de volwassen leden van MMN

De volwassen leden zijn op zaterdag 17 mei van harte welkom op De Deel van Anderstein. Om 13.00 uur verwelkomen we u graag! Het eerste deel van de middag bestaat uit een wandeling onder deskundige begeleiding naar de Kolk en langs de boerderij Cruijvoort voor degenen die daar zin in hebben. Parallel aan de wandeling kan een aantal personen deelnemen aan een workshop door Henk Smit over wijn en olijfolie of aan een workshop bloemschikken door Karin Burger.

Om 15.00 uur begint op De Deel van Anderstein de 'afternoon-tea' met muzikale omlijsting. Aan het einde schenken we een glaasje wijn van de familie Van Beuningen. We sluiten om 17.00 uur het lustrumfeest. We hopen dat het een gezellig en informeel samenzijn wordt!

Opgaveformulier

Graag willen we van tevoren weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Daarom verzoeken we u bijgaand opgaveformulier te sturen naar Gijs van Roekel: Bakkersweg 5, 3951 CS in Maarn of mail-adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Maar u kunt uw opgave ook doorbellen naar Jeltje Bijleveld: telefoon 0343-442203. Wilt u uiterlijk 3 mei a.s. reageren? Het aantal deelnemers per workshop is maximaal 20 personen.

Naam:  
Adres:  
Email:  
Telefoon:
 
  Aantal
personen:
Ja, ik breng mijn basisschoolkind(eren) naar de bijeenkomst in de bibliotheek in
Maarn op donderdag 15 mei van 16.00 tot ca. 17.15 uur
 
Ja, ik/wij wandelen graag mee op zaterdag 17 mei van 13.30 tot 15.00 uur
 
 
Ja, ik/wij neem/nemen deel aan de workshop wijn/olijfolie op zaterdag 17 mei
van 13.30 tot 15.00 uur (max. 20 personen)
 
Ja, ik/wij neem/nemen deel aan de workshop bloemschikken op zaterdag 17 mei
van 13.30 u tot 15.00 uur (max. 20 personen)
 
Ja, ik/wij kom/komen naar de afternoon-tea op De Deel van Anderstein op
zaterdag 17 mei vanaf 15.00 uur
 
Ja, ik laat graag mijn basisschoolkind(eren) deelnemen aan de ontdekkingstocht
met kampvuur bij kasteel Maarsbergen op zondag 18 mei van 14.00 tot 17.00 uur