Vogelquiz op de Midwinterfair (15-01-2011)

Op de komende Midwinterfair die gehouden wordt op zaterdag 15 januari 2011 in dorpshuis De Twee Marken in Maarn, zal ook Maarn-Maarsbergen Natuurlijk aanwezig zijn. Onder andere met een spannende Vogelquiz onder de titel: 'Wie ben ik?'

In deze quiz gaat het om namen van bekende tuinvogels.

Deelname kost slechts € 2,00 en ... misschien win je wel een van de hoofdprijzen.

Die hoofdprijzen bestaan uit tien nieuwe interessante Tuinvogelgidsen van Fontaine Uitgevers. Deze handzame uitgave kan je helpen om niet minder dan 126 Tuinvogels te herkennen. Mocht er nu al interesse zijn om dat handzame informatieve boekje - het kan mee in de jaszak en is voorzien van kleurcodes voor onder andere zang- en roofvogels - te willen bekijken, dan is de gang naar de boekhandel zo gemaakt.

Hieronder volgen de gegevens van het boekje:

Titel: Welke tuinvogel is dat?
126 tuinvogels eenvoudig determineren
Auteur: Volker Diersche
Uitgever: Fontaine Uitgevers, juli 2010
ISBN: 978 90 5956 345 2
Prijs: € 9,95

De Midwinterfair in Maarn wordt georganiseerd door de Lionsclub Maarn-Maarsbergen en u kunt de gehele dag terecht in dorpshuis De Twee Marken voor het deelnemen aan activiteiten, het genieten van attracties, om te eten en te drinken. U draagt daarmee een steentje bij aan het verenigingsleven in Maarn en Maarsbergen. Met de opbrengst van de Midwinter Fair wordt namelijk de kas van een aantal verenigingen gespekt! Ga naar de website van de Midwinterfair: www.midwinterfairmaarn.nl voor meer informatie. Op deze website kunt u het programma bekijken en u kunt zich desgewenst opgeven voor de nieuwsbrief. Wij doen als vereniging Maarn-Maarsbergen Natuurlijk mee aan de Winterfair omdat het initiatief ons aanspreekt, om ons te representeren en om nieuwe leden te werven.