Lezing MMN: Natuurlijk tuinieren (24-02-2014)

Renske Bos van Tuin Natuurlijk! ontwerpt natuurlijke tuinen met veel aandacht voor planten en dieren. In deze lezing over Natuurlijk tuinieren legt ze uit hoe je in je tuin een natuurlijk evenwicht kan bereiken en hoe je dieren kan helpen, ze geeft veel voorbeelden en tips.

In een natuurlijke tuin even veel dieren, insecten, dieren in de bodem, vogels, vlinders, bijen, muizen en egels. Maar een natuurlijke tuin heeft ook een gezonde bodem en variatie aan planten.

Alle dieren zijn welkom en er ontstaat een natuurlijk evenwicht. Luizen zijn voedsel voor sluipwespen en lieveheersbeestjes, sluipwespen worden weer gegeten door vogels, vogels en muizen eten slakken, bijen bevruchten planten en zorgen voor veel bessen en zaden, enz.

Daarnaast is het gewoon prachtig om al die dieren in je tuin te zien. De vogels zingen, de bijen zoemen in een bloem, de vlinders fladderen op een warme zomerdag. ‘s Avonds hoor je een egeltje scharrelen. Er is meer te beleven in een natuurlijke tuin. Wilt u dat ook in uw tuin? Kom dan naar deze lezing.

Wanneer: 24 februari 2014  20.00uur
Locatie: De Twee Marken
Aanmelden:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 of 0343-431617
Kosten:  €5,00 niet leden of lid worden; leden gratis

Lees hier het verslag: Verslag lezing: Natuurlijk tuinieren