Beeldbepalende bomen in ons dorp: historie en toekomst (16-09-2014)

Wilt u ook iets meer leren over de natuur en houdt u ervan om in de buitenlucht te genieten van wat de natuur te bieden heeft? Volg dan de minicursus 'Beeldbepalende bomen in ons dorp' bij Maarn-Maarsbergen Natuurlijk in samenwerking met Maarn Wijzer.

Richard Zweekhorst, beheerder van historische tuinen en geboren en getogen in Maarsbergen/Maarn, laat ons kennismaken met de beeldbepalende bomen in onze dorpskernen. Hij laat ons zien en ervaren welke verhalen deze bomen ons vertellen en wat we hierover mee kunnen nemen voor het behoud van deze bomen voor de toekomst. Zoals we Richard kennen doet hij dit op geheel eigen wijze en prikkelt de deelnemers om na te denken over de kapvergunningen en de waardevolle bomenlijst van onze gemeente.

Wanneer: 16 sept 20.00u - 22.00u (gewijzigde datum)
27 sept 09.30 - 12.00u
Locatie: De eerste bijeenkomst van de minicursus is in de Twee Marken. De vertrekplaats voor de tweede minicursusdag wordt tijdens de eerste bijeenkomst  bekend gemaakt.
Docent: Richard Zweekhorst
Begeleiding: Gerda Schregardus (MMN)
Inlichtingen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of 0343 431 617
Aanmelden:  via deze link naar de site van MaarnWijzer
Kosten: leden MMN gratis met de kortingscode MMN2014, niet-leden €10,-

Lees hier het verslag: Beeldbepalende bomen in ons dorp: historie en toekomst (16-09-2014)