E-mailadres

Minicursus: Tuinreservaten

Event

Title:
Minicursus: Tuinreservaten
When:
di, 17. september 2019
Category:
Jaaragenda

Description

Speciaal voor de inwoners van de gemeente Utrechtse Heuvelrug wordt deze cursus “Tuinreservaten” gegeven door IVN Heuvelrug en Kromme Rijn i.s.m. de gemeente UH.

U leert hoe u uw eigen tuin, klein of groot, kunt omtoveren in een plek waar behalve uzelf, ook kleine dieren graag komen. Bovendien geef een groene tuin koelte en houdt het water vast. En wist u dat een groene tuin ook onderhoudsvriendelijk kan zijn!
Voldoende redenen om vanaf het begin in deze cursus aan de slag te gaan met uw eigen buitenplek. Dat kan een balkon, dakterras, gevel- of achtertuin zijn: alles is goed. U leert hoe uw tuinbodem is opgebouwd, welke planten en dieren uw tuin aantrekt en hoe u de tuin onderhoudt. U krijgt ook tips om uw (klein)kinderen bij uw tuin te betrekken. Geef de egel een plek in uw tuin, lok vlinders met uw bloemen, een mooie struik of haag voor een veilige plek voor vogels, en een beetje water lokt al libellen en kikkers.

  • Data 2019:
    Zes avonden 17-09, 1-10, 15-10, 29-10, 5-11 en 12-11.  
    Twee excursies op 21-09 en 2-11.

Informatie over tijd, plaats, kosten en definitieve aanmelding volgt.

Heeft u belangstelling stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en u wordt op de hoogte gehouden van de plaats, kosten, e.d. of volg de persberichtgeving in de Kaap.