Het Ridder Fulco kindernatuurpad is op 7 juni 2023 door wethouder Anouk Haaxma samen met een Ridder en jonkvrouw op 7 juni officieel geopend!
Op dit pad ga je als Ridder Fulco op avontuur en kan je allerlei opdrachten doen. Op zoek naar dieren en bomen, op je blote voeten ‘door het moeras’, riddersoep maken, zwaardvechten, van alles en nog wat! Dit natuurpad is vrij toegankelijk wanneer en zo vaak als je zelf zin hebt.
Je vindt dit kindernatuurpad in het sterrenbos (het bos bij SVMM en de trommelaar, hoek Buurtsteeg - De Venen in Maarn).

 

 

 

Dit natuurpad voor kinderen is gemaakt in 2023 om te vieren dat Maarn Maarsbergen Natuurlijk 40 jaar bestaat. Wij vinden het belangrijk dat kinderen veel buiten in de natuur zijn. Als je beleeft hoe mooi, leuk en bijzonder de natuur is, zul je er beter voor zorgen!

Vrijwilligers van MMN, IVN en Landgoed Maarsbergen hebben dit natuurpad voor jullie gemaakt.
Het pad is ruim 1 kilometer lang en op eigen risico vrij toegankelijk. Wij wensen jullie veel plezier!
Als je opmerkingen hebt of schade ziet, dan horen wij dat graag. Reacties zijn welkom via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We zijn blij met de toegekende subsidie van het KIEMfonds, een samenwerking tussen het Elise Mathilde Fonds, K.F. Hein Fonds en Prins Bernhard Cultuur fonds Utrecht.
Ook dank aan landgoed Maarsbergen dat we het terrein mogen gebruiken hiervoor.

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.