Jammer!

Heel teleurstellend was de opkomst van de kinderen bij de laatste drie activiteiten. Vooral de twee wandelingen onder leiding van een boswachter werden zeer slecht bezocht (resp. drie en nul kinderen). Wij, de begeleiders, vinden het betreurenswaardig dat vooral de bijeenkomsten waarvoor externe begeleiders gevraagd worden zo’n slechte opkomst kregen.

Te meer omdat ouders tevoren enthousiast toegezegd hadden hun kinderen mee te laten gaan met de excursies. Echter niemand is afgemeld en wij stonden met de boswachter voor niets te wachten.

Wij zijn van mening dat de jeugdnatuurgroep te vrijblijvend is, het kost niets waardoor activiteiten waarvoor betaald moet worden (tennis, voetbal, scouting etc.) voorrang krijgen. Bovendien hoeven de kinderen niet van te voren aangemeld te worden.

Graag vernemen wij van de ouders een reactie over het jeugdnatuurprogramma. Wat is de waardering van de activiteiten? Heeft het zin om door te gaan? Waarom zijn de kinderen niet meer gekomen? Wij staan open voor suggesties op welke wijze wij de jeugdgroep voort kunnen zetten. Maar vooral waarderen wij het als ouders mee willen helpen met eventuele toekomstige activiteiten.

Wij verzoeken u uw reactie te sturen naar Jeltje Bijleveld, tel.: 0343-442203 en Annelies Wiersma Jupiterhof 1, 3951 EA Maarn, tel.: 0343-441475. Of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De begeleiders:
Jeltje Bijleveld
Annelies Wiersma