De boswachter Joris Hellevoort verdiept zich in markante bomen en vertelt er prachtige en levendige verhalen over. In zijn boek 'de wortels van ons land' neemt hij je mee op reis naar beroemde bomen in Nederland.

Meer informatie is te vinden in de activiteitenkalender

jouwheuvelrugtuinOp 27 maart 2024 start er een nieuwe cursus ‘Jouw Heuvelrugtuin’ Samen natuurlijk en gebiedseigen leren tuinieren; Tover jouw tuin om tot een Heuvelrugtuin onder begeleiding van heuvelrugtuincoach Barbara van de Sande. Tijdens 5 fysieke bijenkomsten en 5 online e-learning modules.

Meer informatie vind je in de Activiteitenkalender

 

jouwheuvelrugtuinWilt u weten hoe uw tuin een Heuvelrugtuin kan worden en daarmee een steentje bijdraagt aan het versterken van de biodiversiteit en een lint waarlangs insecten, vogels en dieren zich kunnen verplaatsen, voeden en voortplanten? MMN heeft nu een folder. Klik hier

foto Jan Katsman

Op 10 maart gaat vogelaar Aat Schaftenaar met ons naar het Leersumse Veld. We gaan op zoek naar do.a. de klapekster, raaf en roodborsttapuit.

Meer informatie in de activiteitenagenda

20230930 jubileum sterrin klOp 30 september was de laatste activiteit en Misschien wel het hoogtepunt van ons jubileumjaar: Sterrin Smalbrugge, bekend tv ecoloog en reptielen deskundige, kwam naar Maarn voor een spannende interactieve lezing.

Samen natuurlijk en gebiedseigen leren tuinieren; Tover jouw tuin om tot een Heuvelrugtuin onder begeleiding van heuvelrugtuincoach Barbara van de Sande. Tijdens 6 fysieke bijenkomsten en 5 online e-learning modules.