Coosje Bakker van Maarn Maarsbergen Natuurlijk heeft het initiatief genomen voor het 50-dingenboek Maarn Maarsbergen. Op vrijdag 4 maart 2016 overhandigde zij het eerste boek aan groep 3 en 4 van de O.B.S. de Meent/Wereldkidz. De komende jaren wordt aan de groep 3 van de Maarnse en Maarsbergse scholen dit boek gratis uitgedeeld.

Dit boek bevat 50-dingen-die-je-gedaan-moet-hebben-voor-je-twaalfde in de natuur van Maarn/Maarsbergen. Alle activiteiten doe je alleen, samen, met je ouders of school. Het is een leuke uitdaging om het boek vol te krijgen voor je van de basisschool afgaat.

Het boek is een idee van Stichting Buitenmakelaar uit Bunnik: www.50dingen.nl. Maarn Maarsbergen Natuurlijk www.mmnatuurlijk.nl  heeft in samenwerking met Stichting Buitenmakelaar dit boek voor Maarn-Maarsbergen ontwikkeld.

Het boek werd financieel mogelijk gemaakt door: Elise Mathilde fonds, Streekfonds Utrechtse Heuvelrug, Rabobank Coöperatie Gelders Vallei, Carel Nengerman fonds en KFHeinfonds.

Woon je in Maarn/Maarsbergen en zit je in groep 3 in Doorn of andere plaats. Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je dit boek kopen of cadeau doen, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.