20180310 BoekenweekDe Boekenweek 2018 is van 10 tot en met 18 maart en heeft als thema Natuur. Het boekenweekgeschenk wordt geschreven door Griet op de Beeck en het essay door Jan Terlouw.

Lezing Nico de Haan Maarn Maarsbergen Natuurlijk en Boek&Koek organiseren speciaal voor deze boekenweek een lezing met de bekendste vogelkenner van Nederland: Nico de Haan. Nico de Haan is een bekend radio en televisiepresentator van onder andere ‘De Baardmannetjes’, ‘Vroege Vogels’, en ‘Natuurlijk Nico’. Ook schreef hij diverse vogelboeken waaronder de bekroonde Vogelontdekgids. Net voor de boekenweek komt hij met een nieuw boek: De vogel top 100 van Nico de Haan.

Trucjes, list en bedrog in Vogelland Vogels kennen ook allerlei trucjes waarbij ze elkaar foppen en versieren. Ook proberen ze met zo min mogelijk energie zo makkelijk mogelijk aan eten te komen. Verder kent de vogelwereld ook kampioenen en verliezers. Hierover en nog veel meer komt Nico de Haan zondag 18 maart vertellen.

Na afloop is er gelegenheid tot signeren. De boekpresentatie begint rond 14:00. Inloop vanaf 13:30. Ook geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Toegang kost € 5,- euro. Kaarten zijn te koop bij Boek&Koek. Reserveren is ook mogelijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.