Dit jaar gaan we voor de vijfde keer een boottocht maken, dus ook een jubileum! De tocht voert dit keer over de IJssel van Zutphen naar Doesburg en weer terug. In Doesburg is gelegenheid om van boord te gaan om het mooie stadje Doesburg te bekijken. Uiteraard mag u ook aan boord blijven.

De trossen van de Organza gaan los om 10.30 uur en om 14.15 uur legt schipper Scheers weer aan, aan de kade van Zutphen.

We vertrekken vanaf het parkeerterrein De Twee Marken om 9.00 uur. Parkeren (tegen betaling) kan op de IJsselkade. We rijden net als voorgaande jaren zoveel mogelijk met elkaar mee.
De kosten voor de boottocht zijn € 15,00 per volwassene en € 10,00 voor kinderen onder 12 jaar. Helaas is de Organza niet toegankelijk voor rolstoelen.

Het bestuur van MMN biedt u een kopje koffie/thee met cake aan. Wilt u één of meer broodjes eten, dan kunt bij ons muntjes kopen ter waarde van € 2,00. Wilt u bij aanmelding opgeven hoeveel muntjes u wilt kopen. In verband met de catering van de boot is de inschrijfdatum uiterlijk 14 juni. Uw deelname aan de boottocht is definitief na uw betaling. Bij later aanmelden is het niet meer mogelijk om broodjes voor u te bestellen. Het nuttigen van meegebrachte etenswaren is niet toegestaan.

Inlichtingen en aanmelden bij Jeltje Bijleveld, tel.: 0343-442203.
Jeltje en Annelies rekenen ook nu weer op uw deelname en wensen u alvast veel plezier.

Lees hier het verslag: Boottocht over de IJssel