Beste Landschapsbeheerders

Je zou het niet zeggen maar de lente ligt al op de loer! Ik zag reeds een groep van ongeveer 20 kieviten in de omgeving van Maarsbergen. En dat betekent ook dat onze laatste werkdag in het landschap er aan komt. Deze is op zaterdag 27 februari, van 9 tot ongeveer 12 uur.

De locatie is: Jan van Wolfswinkel, 'De Weistaar' aan de Rottegatsteeg 6 te Maarsbergen. Dat weet iedereen wel te vinden.

We gaan daar 18 wilgen knotten, dat moet met onze club een gemakkelijke ochtend worden. In verband met de koffie met krentenwegge en de soep na afloop (wat worden we weer verwend!), is het deze keer wel handig dat we ongeveer weten wie er komt werken bij de Weistaar. Dus graag voor 26 februari even een mailtje retour als je komt, vermeld ook het aantal personen.

Hoe kom je op de plaats van actie? Begin met parkeren op de grote Parkeerplaats links achter. Daar is een doorgang naar een achterliggend pad. Dat pad naar rechts volgen, langs een rechts gelegen woning. Je bent dan al bij de rij wilgen waarvan wij het merendeel deel willen gaan knotten. Aan het einde van dit pad staat een houten schaapskooi, daar wordt koffie gedronken.

Lees hier het verslag: Werken in het Landschap