Op de website van A. Vogel Tuinen in ’t Harde (zie: www.avogel.nl) is het een en ander te zien van het landgoed Zwaluwenberg aan de Eperweg tussen Elburg en 't Harde. Eenieder is er dagelijks welkom tussen zonsopgang en -ondergang; de toegang is gratis.

Voor een groep van minimaal 15 personen kan er een rondleiding worden georganiseerd op vrijdag 18 juni 2010. Aanvang 10.00 uur aldaar, er is een wandeling over het landgoed voorzien, informatie over de tuinen, de kweekwijze, de geneeskrachtige planten en de producten. Ook zijn er externe partners die een deel van de tuinen gebruiken. Het geheel wordt ondersteund door een korte film van plant tot klant. De prijs is dan (met koffie en iets erbij) per persoon € 5,00.

Overige activiteiten: op 25 juni en 2 juli heeft men Culinaire zomeravonden (kosten € 60,00 per persoon) en op 10 juli is er de Gezondste Fair van Nederland tussen 10.00-16.00 uur. De landgoedwinkel is van 10.00-16.00 uur geopend en op de zaterdagen in juli en augustus 2010.

Indien er interesse is om een bezoek te brengen aan deze 'gezondste plek' op 18 juni is een tijdige opgave belangrijk. Stuur dan vóór 1 mei a.s. een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of reageer op de website van MMN. Graag opgave van naam, aantal personen, telefoonnummer en of u zelf gaat reizen, dan wel iemand mee kunt nemen naar de Eperweg 3-5, 8084 RB 't Harde.