Op 24 april als de rododendrons in bloei staan en het jonge groen aan de bomen groeit, staat de bustocht langs 'De Stichtse Lustwarande' en de Langbroekerwetering op het programma. Deze bustocht is door René Waanders aanbevolen tijdens zijn lezing over de Lustwarande en het Langbroekerwetering gebied. De reis wordt verzorgd door de stichting 'Het Utrechts Landschap'. De route voert ons langs de buitenhuizen van Zeist, Driebergen en Doorn en de kasteeltjes langs de Langbroekerwetering. De gids in de bus vertelt u over deze huizen, de tuinen, de landschappen, bossen, parken en weiden waar we langs of door heen rijden. Onderweg stoppen we in Leersum voor een kopje thee.
U kunt zich vanaf 1 maart aanmelden bij Jeltje Bijleveld tel. 0343-442203 of Annelies Wiersma tel. 441475. U wordt dan op de voorlopige lijst geplaatst. Nadat uw betaling is ontvangen, wordt uw plaatsing definitief.

Datum: Zaterdag 24 april 2004
Tijd: 13.30 uur
Duur: 3½ uur inclusief 30 minuten theepauze in Leersum
Start: Parkeerterrein van het dorpshuis 'de Twee Marken', waar de bus van Connexxion klaar staat
Kosten: Tussen € 12,-- en € 15,-- (de exacte kosten waren nog niet bekend bij het drukken van deze Modderkoning). Uw wijze van betaling kunt u regelen bij uw aanmelding.