U houdt toch ook van een schoon dorp zonder afval op straat en in de berm? Om onze dorpskernen Maarn en Maarsbergen schoon te houden, hebben MMN en een vrijwilligersgroep het initiatief genomen om zwerfvuilacties in Maarn en Maarsbergen te organiseren.

Na verloop van tijd is de groep vrijwilligers gegroeid en zijn de acties zo succesvol geworden dat ook de andere kernen van onze gemeente belangstelling hebben gekregen om zwerfvuilacties op te zetten. Het is een gezellig gebeuren.

De werkgroep zwerfvuil verzamelt zich op zaterdag 15 oktober om half 10 weer op het 5 Meiplein in het centrum van Maarn om de handen met prikstok uit de mouwen te gaan steken.

We beginnen met koffie en koek van de PLUS en daarna gaan de vestjes aan, nemen we de prikstok ter hand en gaan aan de slag tot ongeveer 12.00 uur. Het weerbericht is uitstekend, dus dit is een unieke gelegenheid om het nuttige met het aangename te combineren!

Inlichtingen bij Nel ter Kuile (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Bertjan Sneller (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Lees hier het verslag: Zwerfvuilactie