Huis te Maarn is een opmerkelijk landhuis in neoclassicistische stijl. Het doet denken aan het ‘Witte Huis’ te Washington en bevindt zich mooi op het hoogste punt van het landgoedpark dat rondom het huis ligt en ruim honderd hectare telt.

De landgoedeigenaren, de heren Van Notten, heten ons welkom voor een wandeling over het landgoed en bieden ons tot slot een kopje koffie of thee aan. Zij vertellen hoe zij na hun maatschappelijke loopbaan tijd en energie stoppen in de zorg voor dit cultuurhistorisch erfgoed. Deze wandeling wordt gezamenlijk georganiseerd door de cultuurhistorische commissie van MMN en Maarn Wijzer.

Wanneer: zo 15 aart 2015 10.30u
Locatie: Kasteel Maarsbergen bij de Orangerie
Docenten: landgoedeigenaren Van Notten
Inlichtingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 0343 442 804, of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 0343 442 459
Aanmelden:  via deze link naar de site van MaarnWijzer
Kosten:  €7,-  kinderen tot 12 jaar gratis, svp aangeven bij de aanmelding
Opmerkingen: prijs incl. koffie/thee,  Min. 8, max. 20 personen, verzamelen bij het bord van houthandel Van Dijk, Maarnse Grindweg 26.
Kom op de fiets, parkeren is alleen mogelijk aan het begin van de Maarnse Grindweg