20200924 klimaatcursusKlimaat- en natuureducatie gaan hand in hand. Na alle veranderingen van de afgelopen tijd wordt steeds duidelijker wat invloed van de mens op het klimaat is en andersom. In het Groene Huis, met een grote zaal en een kleine groep, kunnen we aan de slag gaan.

 

Hilda Feenstra, auteur van ‘Duurzaam zijn moet je durven’, geeft op de eerste avond een inspirerende sessie. Met actuele thema's willen we je uitdagen kennis en ervaringen te delen en een “groene” actie te ondernemen die jouw impact op het uitputten en opwarmen van de aarde vermindert. Deze cursus helpt om inzicht te krijgen in de issues die spelen rond klimaatvriendelijke keuzes en helpt om duurzame uitdagingen aan te gaan.

Ben jij nieuwsgierig naar de werking van het klimaat en wil je een steentje bijdragen? Lees dan snel verder op www.ivnamersfoort.nl   

Hilda Feenstra: https://youtu.be/YlPGRDUH9ek

Start op 24 september 2020
Amersfoort, het Groene Huis
Info en aanmelden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.