Mensen gezocht met hart voor natuur en cultuur in onze mooie dorpen die bestuurstaken willen vervullen

De vereniging Maarn Maarsbergen Natuurlijk (MMN) is al 38 jaar een actieve groene vereniging voor Maarn en Maarsbergen. Enthousiaste vrijwilligers in diverse werkgroepen en commissies zetten zich in voor behoud en herstel van de natuurlijke en landschappelijke omgeving en de cultuurhistorie van Maarn en Maarsbergen. Ze knotten wilgen, zetten padden over, laten kinderen de natuur beleven, participeren in de dorpsmoestuin, rapen zwerfafval en laten inwoners zich verwonderen over onze rijke natuur en cultuurhistorie d.m.v. lezingen, excursies en artikelen in het ledenblad . MMN zet zich in voor biodiversiteit, duurzaamheid, educatie en gaat proactief in gesprek met andere groeperingen en gemeente. Kortom, een belangrijke vereniging voor onze groene dorpen!

MMN bestaat uit ruim 400 leden en ca 50 vrijwilligers en hoopt in 2023 haar 40-jarig jubileum te kunnen vieren. Maar….zonder vrijwilligers die bestuursfuncties op zich willen nemen komt het voortbestaan van MMN in gevaar! We hebben dringend nieuwe bestuursleden en een voorzitter nodig. Het bestuur heeft als voornaamste taken:
- Vertegenwoordigen van de vereniging
- Samenwerken met groene partners in de gemeente
- Koers en standpunt bepalen t.a.v. tal van onderwerpen
- Inspelen op nieuwe initiatieven
- Werkgroepen en vrijwilligers ondersteunen
- Regelen van praktische verenigingszaken

We streven naar een voltallig bestuur van 7 leden in februari 2021. Wilt u ook dat onze dorpskernen een groene vereniging houdt? Help dan mee MMN een toekomst te geven door mee te helpen als
- voorzitter
- of bestuurslid met aandachtsgebied naar keuze
- of vormgever van ons ledenblad "de Modderkoning"
Heeft u vragen of interesse? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Berend Musegaas (secretaris, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06 432 64 661) of Gerda Schregardus (voorzitster a.i., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel) . Wij vertellen u graag meer!