De gemeente Utrechtse Heuvelrug is bezig met het opstellen van een Toekomstvisie. Daarin moet de vraag beantwoord worden 'Wat voor gemeente willen we zijn?'.
In dat kader vindt er ook een participatietraject met de afzonderlijke dorpen plaats. Tijdens deze dorpsgerichte participatie staat de volgende vraag centraal: "Wat is ervoor nodig om uw dorp ook in de toekomst vitaal, toekomstbestendig en aantrekkelijk te houden?".

Begin april (waarschijnlijk 8 april) zal er over deze vraag een digitaal online dorpsgesprek plaatsvinden voor Maarn en Maarsbergen.
Tijdens dit dorpsgesprek kunnen inwoners hun inbreng leveren en ook organisaties en verenigingen zoals Maarn Maarsbergen Natuurlijk.

Het bestuur van MMN wil graag op woensdag 31 maart om 19.30 uur met een aantal ge├»nteresseerde leden online overleggen wat belangrijk is om in te brengen tijdens dit online dorpsgesprek van begin april vanuit een vereniging als Maarn Maarsbergen Natuurlijk.  
Indien u met ons mee wilt denken, stuurt u dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . U ontvangt dan tijdig een link voor een online Zoom-meeting.