Dit jaar organiseren we de ALV op 15 april 20.00 uur ONLINE.
Wanneer u zich aanmeldt, ontvangt u de link voor de digitale vergadering. 
Is online vergaderen en Zoom nieuw voor u? Dan kunt u vooraf instructie krijgen en het een keer uitproberen met een bestuurslid.

In de laatste Modderkoning staat de agenda voor deze ALV. 

Tijdens de ALV kunt u digitaal kennis maken met de voorgedragen voorzitter, Frederike van der Kooy, en de nieuwe bestuursleden: Iris van den Bosch en Rene Kooyman. Tevens nemen we afscheid van de vertrekkende voorzitter Richard Zweekhorst en bestuurslid Femke Reijnen. 
Naast de algemene agendapunten delen we onze gedachten over de focus voor dit verenigingsjaar en we presenteren de 'nieuwe' werkgroepen van MMN: de Dorpsmoestuin, Duurzaamheid en Ruimtelijke Ordening i.o. We hebben ook een primeur voor u: een MMN filmpje over 5 duurzame initiatieven van dorpsgenoten. 

Aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., bij voorkeur vóór 12 april.

Noot: Alle leden ontvangen ook een bericht per e-mail. Als u geen e-mail bericht van MMN ontvangt, hebben wij geen (goed) mailadres van u. Graag u mailadres sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Vriendelijke groet, het MMN bestuur