MaarnWijzerDiverse activiteiten van MMN worden in samenwerking met MaarnWijzer georganiseerd. U kunt op de site van MaarnWijzer nog meer cursussen vinden.

 

Ridder Fulco kindernatuurpad in Maarn

Het Ridder Fulco kindernatuurpad is op 7 juni 2023 door wethouder Anouk Haaxma samen met een Ridder en jonkvrouw op 7 juni officieel geopend!
Op dit pad ga je als Ridder Fulco op avontuur en kan je allerlei opdrachten doen. Op zoek naar dieren en bomen, op je blote voeten ‘door het moeras’, riddersoep maken, zwaardvechten, van alles en nog wat! Dit natuurpad is vrij toegankelijk wanneer en zo vaak als je zelf zin hebt.

Lees hier meer : Ridder Fulco kindernatuurpad in Maarn

Vogelexcursie Leersumse Veld

Op zo, 10. maart 2024
08:00 u
Op 10 maart gaat vogelaar Aat Schaftenaar met ons naar het Leersumse Veld. We gaan op zoek naar do.a. de klapekster, raaf en roodborsttapuit. We verzamelen om 8 uur bij de schuur van Staatsbosbeheer. …

Zwerfafvaldag 23 maart 2024

Op za, 23. maart 2024
We gaan weer aan de slag om zwerfvuil op te ruimen!
We hebben twee momenten gepland:
17 februari onder het viaduct onder het spoor, Amersfoortseweg Maarn om 13 uur.
23 maart 5 m…

Joris Hellevoort, boswachter, vertelt over markante bomen in Maarn

Op di, 26. maart 2024
19:30 u
De boswachter Joris Hellevoort verdiept zich in markante bomen en vertelt er prachtige en levendige verhalen over. In zijn boek 'de wortels van ons land' neemt hij je mee op reis naar beroemde bomen i…

cursus “Jouw Heuvelrugtuin”

Op wo, 27. maart 2024
19:30 u
Cursus ‘Jouw Heuvelrugtuin’ Samen natuurlijk en gebiedseigen leren tuinieren; Tover jouw tuin om tot een Heuvelrugtuin onder begeleiding van heuvelrugtuincoach Barbara van de Sande. Tijdens 5 fysieke …

Interessante natuurfilm bij het filmhuis

Op do, 26. september 2024
19:30 u
Een interessante natuurfilm bij het Maarn filmhuis i.s.m. MMNatuurlijk. De naam van de film wordt kort van tevoren bekend gemaakt.
Filmhuis Maarn is een initiatief van Maarn Actief:  www.maa…

Jaarlijks organiseert MMN excursies, lezingen  en jeugdactiviteiten. 

We willen aandacht geven aan de natuur dicht bij huis, zodat u en de kinderen dingen gaat zien welke u nog niet hebt opgemerkt of waar u straks met andere ogen naar gaat kijken en ze mogelijk meer gaat waarderen.

Aan het programma wordt zo mogelijk een link naar een verslag toegevoegd. De verslagen zijn allemaal via het navigatiemenu te vinden.

 

HULP GEZOCHT!

Vind je het leuk om (een keer) te helpen bij de organisatie of uitvoering van onze activiteiten? 
Wij zoeken enthousiaste mensen met passie voor de natuur e/o creatieve ideeën om onze kinderwerkgroep te versterken.
Voor meer info mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel Jolanda Blom tel 443189

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.