E-mailadres

Sterrin’s expeditie op de Utrechtse Heuvelrug

Titel:
Sterrin’s expeditie op de Utrechtse Heuvelrug
Wanneer:
za, 30. september 2023, 14:30 u - 15:30 u
Categorie:
40jaar

Omschrijving

Sterrin Smalbrugge komt naar Maarn!

Ken jij de modderkoning, ringslang of het woudaapje? Op de Utrechtse Heuvelrug kun je ze zomaar in het wild tegenkomen.

Heb jij altijd al willen weten welke bijzondere planten en dieren op de Utrechtse Heuvelrug wonen? Kom naar de interactieve lezing van Sterrin Smalbrugge, dan weet je alles!

20230930 jubileum sterrin Sterrin Smalbrugge is ecologe en herpetologe. Ze bestudeert reptielen over de hele wereld en onderzoek de invloed van mensen op dieren en hun leefomgeving. En nu komt ze speciaal voor het 40 jarig jubileum van Maarn Maarsbergen Natuurlijk naar Maarn!
Blijf nog even na de interactieve voorstelling, want je kunt - met Sterrin op de foto - het boek kopen van Sterrin - leuke activiteiten doen op de MMNatuurlijk markt En je ontvangt een omgevingskaart met QR-code en audioverhalen over de buitenbeentjes van de Heuvelrug.
   

De lezing is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 7 jaar.
Save - the - date: Zaterdag 30 september 2023
14.30-15.30 uur met na afloop een Meet&Greet i.s.m Boek&Koek
Dorpshuis De Twee Marken, Tromplein 5 in Maarn
Toegang: 5,- euro pp, leden van Maarn Maarsbergen Natuurlijk: gratis (wel verplicht een kaartje reserveren

UITVERKOCHT

Meer over Sterrin:
Sterrin Smalbrugge presenteerde De Grote Reptielenshow en toerde met haar eigen theatershow Superhelden van het Dierenrijk door Nederland. Het vervolg hierop, Sterrins Reptielenreis was in het najaar van 2021 en voorjaar van 2022 te zien. Ook schreef Sterrin twee educatieve kinderboeken, Het Grote Reptielenboek en Sterrins Reptielenreis. Haar eerste volwassenenboek over reptielen heet Het fascinerende leven van reptielen.

 

Deze voorstelling wordt financieel mogelijk gemaakt door het HeuvelrugfondsKinderkledingbeurs MaarnStichting Elise Mathilde Fonds  en  Gemeente Utrechtse Heuvelrug