E-mailadres

Expeditie achtertuin

Titel:
Expeditie achtertuin
Wanneer:
za, 24. juni 2023 - di, 27. juni 2023
Categorie:
Jaaragenda

Omschrijving

20230512 ExpeditieAchtertuin goudoogdaasNatuur vind je niet alleen in het bos of tijdens een wandeling op de hei. In tuinen en zelfs op balkons leven honderden, zelfs duizenden, verschillende soorten planten en dieren. Omdat de terreintjes klein zijn, zijn die dierlijke bewoners dat ook, en daardoor zien we ze vaak over het hoofd. Met het project Expeditie Achtertuin willen we bewoners de mogelijkheid bieden hun achtertuin samen met deskundigen te gaan ontdekken.

Op 12 juni heeft  Luc Hoogenstein een lezing gehouden over zijn expeditie. Ter inspiratie Nieuwsbericht op RTV Utrecht

 

Van 24 t/m 27 juni 2023 gaat stichting Taxon Foundation met inwoners aan de slag in de tuinen in Maarn en Maarsbergen. De experts komen twee tot drie uur in jouw tuin. Voorkeuren van dag en tijdstip mag je aangeven.  Ze nemen een mobiel laboratorium vol buisjes, petrischaaltjes, netten en microscopen mee. De experts leren de deelnemers hoe en waar ze planten en dieren kunnen vinden en helpen met het op naam brengen ervan, zodat zij na die week de kennis en kunde hebben om de natuur rond hun huizen zelf te blijven onderzoeken. Wil je meedoen of informatie? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bekijk hier het promofilmpje :  Expeditie Achtertuin - Taxon Foundation promo 
dit filmpje geeft een beeld van hoe de experts aan de slag gaan in de uw tuin samen met u en eventueel andere genodigden.

Zie ook onze facebookpagina https://www.facebook.com/mmnatuurlijk.nl

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.