E-mailadres

Uw tuin een vogelparadijs?

Titel:
Uw tuin een vogelparadijs?
Wanneer:
do, 14. februari 2019
Categorie:
Jaaragenda
Uw tuin een vogelparadijs?

Omschrijving

Het genieten van vogels begint in je eigen tuin.

Voor Vogelbescherming Nederland wil ik graag mensen helpen die vogels naar hun tuin willen lokken. Sinds 2017 ben ik, Marie-Joseé Snijders, tuinvogelconsulent in de regio Utrecht. Als tuinvogelconsulent geef je op vrijwillige basis tuinadviezen aan mensen die zich hiervoor aanmelden. 

Voor een tuinadvies op maat bezoek ik de tuin of het balkon. Samen met de bewoners bespreek ik de wensen en de mogelijkheden. Uiteindelijk volgt er een advies. Het tuinadvies bestaat uit een aantal aanbevelingen en een vlekkenplan voor een vogelvriendelijke tuin.

Het genieten van vogels is begonnen in mijn eigen tuin, door uren te turen en gluren naar vogelcapriolen. Mijn fascinatie voor vogels is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze hobby.

Op deze avond kijken we naar de verschillende vogels in uw tuin. Wat hebben de vogels nodig, hoe kunnen we de vogels helpen. Met een paar simpele ingrepen maakt u uw tuin vogelvriendelijker.

20190214 minikursus Vogelparadijs 600

Data:
Donderdagavond 14 februari 2019 van 20.00-22.00
Zaterdagmorgen 16 februari 2019 van 9.30-12.00

Aanmelden verplicht: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kosten: €5, - MMNleden; €10 niet MMNleden; lidmaatschap MMN €10, -.

Plaats:
donderdagavond in de Twee Marken;
zaterdagmorgen een tuin in Maarn/Maarsbergen

Meer informatie:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0642074370