E-mailadres

cursus ‘Jouw Heuvelrugtuin’

Titel:
cursus ‘Jouw Heuvelrugtuin’
Wanneer:
za, 12. december 2020, 09:30 u - 14:00 u
Categorie:
Jaaragenda

Omschrijving

Beginnen aan een Heuvelrugtuin?

Doe mee aan de online cursus ‘Jouw Heuvelrugtuin’

Samen natuurlijk en gebiedseigen leren tuinieren; Tover jouw tuin om tot een Heuvelrugtuin aan de hand van 5 online modules.

Wil je graag leren wat natuurlijk en gebiedseigen tuinieren inhoudt en hoe ook jij daar mee kunt beginnen in eigen tuin? Dan is deze cursus daarvoor een mooie kans dichtbij huis en samen met mensen uit de buurt.

Cursus ‘Jouw Heuvelrugtuin’

De cursus ‘Jouw Heuvelrugtuin’ is ontwikkeld voor de beginnende natuurlijke tuinier op de Utrechtse Heuvelrug. Je krijgt een overzicht van en inzicht in de belangrijkste principes van natuurlijk en gebiedseigen tuinieren. Verder krijg je uiteraard allerlei handige tips mee om zelf mee aan de slag te gaan. Want zelf ervaren is toch echt de beste én leukste manier om tuinieren in de (steeds groenere) vingers te krijgen. Zo leer je bijvoorbeeld die planten uitzoeken die het in jouw tuin extra goed zullen doen en weet je straks hoe je het nuttige insecten naar hun zin maakt. Aan het eind van de cursus staat niets jou meer in de weg om van jouw tuin een heerlijke Heuvelrugtuin te maken!

Zie je de cursus ‘Jouw Heuvelrugtuin’ helemaal zitten? Schrijf je dan vóór maandag 7 december 2020 in als cursist via het aanmeldformulier. Deze vind je terug op www.jouwheuvelrugtuin.nl.

Hier vind je ook een uitgebreidere omschrijving van de cursus. Heb je hierna nog vragen? Daarmee kun je terecht bij Judith Algra (IVN) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..