MaarnWijzerDiverse activiteiten van MMN worden in samenwerking met MaarnWijzer georganiseerd. U kunt op de site van MaarnWijzer nog meer cursussen vinden.

 

Ridder Fulco kindernatuurpad in Maarn

Het Ridder Fulco kindernatuurpad is op 7 juni 2023 door wethouder Anouk Haaxma samen met een Ridder en jonkvrouw op 7 juni officieel geopend!
Op dit pad ga je als Ridder Fulco op avontuur en kan je allerlei opdrachten doen. Op zoek naar dieren en bomen, op je blote voeten ‘door het moeras’, riddersoep maken, zwaardvechten, van alles en nog wat! Dit natuurpad is vrij toegankelijk wanneer en zo vaak als je zelf zin hebt.

Lees hier meer : Ridder Fulco kindernatuurpad in Maarn

In mei beleefde onze vereniging een hoogtepunt met de viering van het 25 jarig bestaan van de vereniging. Jong en oud hebben genoten van verschillende lustrumactiviteiten. Het lustrum leverde een prachtige, bijzondere uitgave van De Modderkoning op, die een mooi historisch beeld schetst van onze vereniging. Ook hebben leden tijdens het lustrum kennis met elkaar gemaakt, elkaar weer ontmoet tijdens het bloemenschikken, wijnproeven of wandelen gevolgd door een heerlijke 'afternoon tea' met muzikale begeleiding.

Dankzij met name de jeugdactiviteit op het landgoed Kasteel Maarsbergen en de publiciteit over het lustrum is onze vereniging verrijkt met veel nieuwe leden. Natuurlijk mag niet onvermeld blijven dat de Cultuurhistorische Commissie een zeer fraai kwartetspel heeft uitgebracht.

Het lustrum heeft zijn succes voor een belangrijk deel te danken aan de inzet van een grote groep zeer betrokken en enthousiaste leden, de gastvrijheid van de families Van Beuningen, Petter-van der Goes, Laporte en Somsen en de gastdocenten Zomer Bruin, Karin Burger en Henk Smit. Duidelijk is weer geworden dat de vereniging springlevend is en met alle vertrouwen de volgende 25 jaar tegemoet kan zien.

Bertjan Sneller namens de lustrumcommissie