MaarnWijzerDiverse activiteiten van MMN worden in samenwerking met MaarnWijzer georganiseerd. U kunt op de site van MaarnWijzer nog meer cursussen vinden.

 

Ridder Fulco kindernatuurpad in Maarn

Het Ridder Fulco kindernatuurpad is op 7 juni 2023 door wethouder Anouk Haaxma samen met een Ridder en jonkvrouw op 7 juni officieel geopend!
Op dit pad ga je als Ridder Fulco op avontuur en kan je allerlei opdrachten doen. Op zoek naar dieren en bomen, op je blote voeten ‘door het moeras’, riddersoep maken, zwaardvechten, van alles en nog wat! Dit natuurpad is vrij toegankelijk wanneer en zo vaak als je zelf zin hebt.

Lees hier meer : Ridder Fulco kindernatuurpad in Maarn

Midden in het bos van landgoed Huis te Maarn, dat vol met paddenstoelen stond, vertelde Boudewien van Notten het verhaal van Autumnus.

Veertien kinderen waren gekomen om naar het verhaal over de herfsttovenaar te luisteren en om vervolgens hutten te gaan bouwen. Er werd een aantal prachtige hutten gebouwd. Sommige ouders en grootouders konden het toch niet nalaten lekker mee te helpen.

Na een uurtje stevig werken was het tijd om boven een vuurtje broodjes te bakken en warme chocolademelk te drinken. Het was een zeer geslaagde middag!

 

door: Coosje Bakker