MaarnWijzerDiverse activiteiten van MMN worden in samenwerking met MaarnWijzer georganiseerd. U kunt op de site van MaarnWijzer nog meer cursussen vinden.

 

Ridder Fulco kindernatuurpad in Maarn

Het Ridder Fulco kindernatuurpad is op 7 juni 2023 door wethouder Anouk Haaxma samen met een Ridder en jonkvrouw op 7 juni officieel geopend!
Op dit pad ga je als Ridder Fulco op avontuur en kan je allerlei opdrachten doen. Op zoek naar dieren en bomen, op je blote voeten ‘door het moeras’, riddersoep maken, zwaardvechten, van alles en nog wat! Dit natuurpad is vrij toegankelijk wanneer en zo vaak als je zelf zin hebt.

Lees hier meer : Ridder Fulco kindernatuurpad in Maarn

Deze keer, 20 oktober 2012, verwachtte de commissie een grote opkomst. De Lions zouden ook komen, er hadden zich vijf personen afgemeld, dus de rest werd verwacht.

Het uiteindelijke aantal van drie leden van de Lions (Gody, Gert en Bertjan) viel wat tegen. Zo klein is die club toch niet?! Het is zo'n goede actie waar je met veel handen licht werk maakt!

Natuurlijk: degenen die de rotzooi weggooien wil je het liefst zelf laten prikken. Een groot deel van de boosdoeners bestaat uit volwassen automobilisten die van alles uit de auto kieperen. Het siert ons dan ook als wij zo nu en dan de moeite nemen om de natuur een handje te helpen. Het ziet er zoveel beter uit!

De groep vuilprikkers kon zaterdag 20 oktober tevreden terugblikken op het resultaat: schone wegen rond Maarn en Maarsbergen en een respectabele hoeveelheid blauwe zakken vol vuil.

door: Berttjan Sneller