MaarnWijzerDiverse activiteiten van MMN worden in samenwerking met MaarnWijzer georganiseerd. U kunt op de site van MaarnWijzer nog meer cursussen vinden.

 

Ridder Fulco kindernatuurpad in Maarn

Het Ridder Fulco kindernatuurpad is op 7 juni 2023 door wethouder Anouk Haaxma samen met een Ridder en jonkvrouw op 7 juni officieel geopend!
Op dit pad ga je als Ridder Fulco op avontuur en kan je allerlei opdrachten doen. Op zoek naar dieren en bomen, op je blote voeten ‘door het moeras’, riddersoep maken, zwaardvechten, van alles en nog wat! Dit natuurpad is vrij toegankelijk wanneer en zo vaak als je zelf zin hebt.

Lees hier meer : Ridder Fulco kindernatuurpad in Maarn

Afgelopen woensdag organiseerde Maarn Maarsbergen Natuurlijk weer een kinderactiviteit voor de kinderen. Een clubje van 15 kinderen ging onder begeleiding van vogelaar Aat Schaftenaar vogels kijken. Door de kou waren er minder vogels te zien dan gebruikelijk op dit tijdstip van het jaar Zo was de tjiftjaf nog in geen velden of wegen te bekennen. Maar toch zagen we nog genoeg andere vogels zoals een buizerd, sijsjes en meesjes. Op het steneneiland vertelde kunstenaar Peter Enter het een en ander over de stenen en konden de kinderen lekker spelen.