MaarnWijzerDiverse activiteiten van MMN worden in samenwerking met MaarnWijzer georganiseerd. U kunt op de site van MaarnWijzer nog meer cursussen vinden.

 

Ridder Fulco kindernatuurpad in Maarn

Het Ridder Fulco kindernatuurpad is op 7 juni 2023 door wethouder Anouk Haaxma samen met een Ridder en jonkvrouw op 7 juni officieel geopend!
Op dit pad ga je als Ridder Fulco op avontuur en kan je allerlei opdrachten doen. Op zoek naar dieren en bomen, op je blote voeten ‘door het moeras’, riddersoep maken, zwaardvechten, van alles en nog wat! Dit natuurpad is vrij toegankelijk wanneer en zo vaak als je zelf zin hebt.

Lees hier meer : Ridder Fulco kindernatuurpad in Maarn

Na een mooi inleidend verhaal werden de deelnemers van de minicursus ‘het jaar van de das’ werden aan het werk gezet om een collage van het leefgebied van de das.

De avond werd afgesloten met mooie filmpjes van dassen uit de directe omgeving. A.s. zondag gaan de deelnemers met de ivnnatuurgidsen  op zoek naar de burchten en de sporen van de das.

 

 

 

 

Deze minicursus is een mooie samenwerking van Maarnwijzer, IVN Heuvelrug en Kromme Rijngebied, dassenwerkgroep Utrecht en Maarn Maarsbergen Natuurlijk.